Førstehjælp

Lær førstehjælp nu


Lær at reagere hensigtsmæssigt ved en ulykke
 

Effektiv indsats er en del af en sikker adfærds kultur.

 
I en virksomhed med en høj sikkerhedskultur er førstehjælp en naturlig del af medarbejdernes kvalifikationer. At der gøres meget for at forhindre ulykker er jo ikke en garanti for at de aldrig sker. Når ulykken rammer vil en effektiv indsats være afgørende for ulykkens udvikling/begrænsning. Denne indsats vil være afhængig af de involverede og organisationens kvalifikationer i f.eks. at kunne standse ulykken, foretage alarmering, yde førstehjælp, have en effektiv beredskabsledelsesplan osv. osv.
 
Formålet er:
At give deltagerne en basisviden og forståelse for at håndtere ulykkessituationer, samt at kunne yde livreddende førstehjælp til tilskadekomne.
 
Målgruppen
Kurset henvender sig til alle.
 

Sådan gør vi:
På kurset lærer deltagerne at yde en effektiv og korrekt førstehjælp, dels ved at få det demonstreret af en kompetent og erfaren underviser, dels derefter selv at øve sig på hinanden samt på træningsdukker. Der er ligeledes indlagt små scenarier som giver deltagerne oplevelsen af at stå med nogle virkelige situationer. Teorien formidles løbende under kurset på en måde så det hænger bedst sammen med praktikken.

Kurset afholdes i et professionelt behageligt undervisningsmiljø.
 

Indhold

Førstehjælpens 4 hovedpunkter
Stands Ulykken – Livreddende førstehjælp – Alarmér – Almindelig førstehjælp
Kunstigt åndedræt
Hjertemassage
Træning med hjertestarter
Introduktion til hjertestartere
Forskellige ulykkessituationer
 
Virksomhedstilpasset
Ønsker I kurset afholdt udelukkende med deltagere fra jeres virksomhed, så laver vi kurset målrettet og specifikt udelukkende til jer. Kontakt os for nærmere information.
 
APROPOS kommunikation ApS
Kontakt os her eller kring til os på 70 22 45 30
 
Navn * :
Firmanavn :
Adresse :
Postnr :
By :
Telefonnr. * :
E-mail * :
Kommentar * :
    Felter markeret med * skal udfyldes