Hjertestarter AED Plus, Zoll

(AED) Automatisk ekstern defibrillator
 
AED Plus præsenterer en unik brugergrænseflade, som kombinerer dansk stemmevejledning og grafiske illustrationer. Den coacher førstehjælpere gennem hvert skridt på vejen og hjælper dem til at gøre de vigtigste ting - og til at gøre dem korrekt.
                                                        
Feedback system ved hjertemassage
AED Plus hjælper førstehjælpere med at udføre hjertemassage.AED Hjertestarter, mrk ZOLL En stemme i apparatet giver vejledning som ”tryk hårdere” eller ”god hjertemassage”, og hjælper endvidere førstehjælperen til at følge den anbefalede frekvens på 100 kompressioner per minut.


AED Plus introducerer en ny elektrode, der samler to elektroder i én. Det gør placering af elektroden lettere og hurtigere. 

AED Plus anvender miljøvenlige håndkøbsbatterier (Duracell). Det gør det nemt og billigt at skifte batterier. Elektrodens holdbarhed er fire år – den længste holdbarhed på markedet. Dette giver mindre vedligehold og lavere omkostninger.
 
Vi anbefaler, at I efter nærmere aftale med os, eller andre udbydere af hjertestarterkurser, at I får aftalt repetitionskursus i passende intervaller hos Jer i virksomheden.Relaterede sider: