Førstehjælpskursus - lær at redde liv på et førstehjælpskursus

 
Flere virksomheder har fået øjene op for at lære at redde liv l på et kursus i førstehjælp.
 
Indhold på et førstehjælpskursus
Alt afhængigt af dit behov, skal du vælge det førstehjælpskursus som passer til dig og dermed et indhold som er relevant for dig.

Du kan lære førstehjælp – og blive en af dem, der kan redde et andet menneskes liv. Og de fleste førstehjælpskurser kan tages på en enkelt dag.

Vores instruktører gennemgår et særligt udviklet uddannelsesprogram, hvor de lærer at undervise efter nyeste pædagogiske principper - og de bliver løbende opdateret med den nyeste viden på førstehjælpsområdet. Vores undervisningsmaterialer følger altid de europæiske guidelines.
 
På et grundkursus i førstehjælp lærer du hjertemassage og hvordan du skal bruge en hjertestarter.
 
APROPOS kommunikation er godkendt og certificeret kursusudbyder af førstehjælpskurser. Vores instruktørerhar alleen praktisk og profesionel baggrund i den danske akutteambulancetjeneste/ lægeambulancetjeneste. Med vores baggrund er du altid i gode hænder.


 
Hvem kan deltage på et førstehjælpskursus?
Vi udbyder førstehjælpskurser til firmaer, instititutioner, sportsklubber og mange andre. For at erhverve et kompetencegivende bevis skal man være fyldt 14 år. Men alle kan have stor gavn af et førstehjælpskursus.


 Relaterede sider: