Læs her hvad deltagerne siger efter endt kursus

 
Maria Hedin, Forestander:
TAK for et godt kursus. Personalet hilser og siger at du er suveræn. Det vidste jeg godt :-)


Jakob R. sognepræst
Jeg er lige kommet hjem fra et 7 timers kursus, I har afholdt for os. Jeg skriver til jer, fordi det var et fremragende opbygget og et gennemført godt kursus!

De fleste af os ansatte og frivillige var måske LIDT på vagt, om vi nu kunne holde os vågne i syv timer en torsdag, men vores instruktør, Torben Nedergaard, var meget, meget dygtig og behagelig. Jeg er vant til noget med kommunikation fra min egen branche, og her fik vi en person, der kompetent og veloplagt men hele tiden rolig og lyttende førte os igennem et alsidigt stof på en meget flot måde. Vi fornemmede ikke et sekund, at det her må han have sagt nogle gange før, selv om han sikkert har gjort det! Så mange tak for denne dag. Det var rigtig godt! Og på gensyn ved en anden lejlighed,

 
Henriette Curtz Jansen,
Vi havde en FANTASTISK dag med Torben Nedergaard. De har videreformidlet utrolig meget ros til ham - flere af dem har været på 1.hjælpskurser før - og siger at de aldrig har fået noget tilsvarende godt. Så en kæmpe tak til ham og Jer!
 
Stefan Tarabin, scenemester Nørrebro Teater
Det var et super førstehjælpskursus. Dejlig afslappet, men seriøs stemning og man må sige at Torben kan sit kram!
 

Rikke Bennike

Vi har de seneste to aftener har haft fornøjelsen af at have Torben Nedergaard ude at undervise i to 6-timers 1. hjælps kurser for studerende på DTU. Det har været en stor succes, og vi er overbeviste om, at de deltagendehar lært utroligt meget- en viden, som de forhåbentlig ikke kommer til atbenytte sig af :o)

Vi glæder os til at gøre brug af jer igen til efteråret, hvor vi vil afholde endnu et par1. hjælpskurser for de studerende.

Jeg har gjort reklame for Jer overfor vores kollegaer på hhv. KU, KU-LIFE og IHK, hvor jeg håber, de også vil få stor glæde af Jeres kurser.

 
Anni Back, socialrådgiver Jobcenter
Torben er en meget behagelig og dygtig underviser, som vi var yderst tilfredse med. Vi har haft andre undervisere tidligere, men Torben er en af de bedste undervisere som vi har haft.
 
Ulla Rasmussen, Viceforstander:

Kære Henning. Du var her i Kompetencehuset den 21. juni og lærte os førstehjælp på en rigtig god måde. I går var en af vores kolleger først tilstede da en cyklist blev ramt af en bildør, der blev åbnet. Cyklisten havde ikke hjelm på, så det var ikke rart. Men for Gro (vores kollega) stod det lysende klart hvad hun skulle - hun kunne høre dig sige det.

Så hun fik ydet psykisk førstehjælp, fik beroliget, fik holdt hoved, fik snakket med chaufføren som også var chokeret, fik bedt nogen om at kontakte falck, alt gik som du havde fortalt, og da falckfolkene kom gjorde de også som du havde sagt :-) og de roste hende en god oplevelse trods omstændighederne tak for et rigtig godt kursus og god sommer.

Bianca Larsen,
Torben skal have ros. Det var et rigtig godt kursus og mange inklusiv mig selv, synes at han var rigtig dygtig til at undervise. Vi glæder os til flere kurser fremover.
 
Mette Andersen, pædagog
Tak for et fantastisk førstehjælps kursus det har være et af de bedste og mest underholdende førstehjælpskurser jeg har været på.
 
Poul Dahl-Jørgensen, systemprogramør:
Det var som sædvanligt morsomt, hyggeligt og i allerhøjeste grad lærerigt at deltage.
 

Paula Høijby:

Tak for et super super kursus - Torben Nedergaard var vildt god.  Jeg synes generelt at I har været meget professionelle og checkede i forberedelser og gennemførsel af kurset.
  
Michael Jensen:
Sidder her og er lige kommet hjem fra kursusafslutning. Kanon god undervisning. RESPEKT. Jeg læner mig tilbage og nikker anerkendende.
 
Henriette Ankerdal, pædagog:
Det var ligeså hyggelig, god og kompetent undervisning  som jeg husker fra TR-kurset i 1998 så toppoint herfra. Det er også udelukkende den feedback jeg har fået fra mine kollegaer. Så du må finde dig I at blive anbefalet videre når vi møder andre kollegaer som ligeledes skal lære førstehjælp.
 
Johannes Fuchs, Pastor
Tak for en kanon dag i går på vores kursus i førstehjælp. Livet er besværligt nok i forvejen, så når vi kan grine og lave sjov selvom man er samlet om et emne der i sig selv kan være svært, går det meget lettere. I fandt hurtigt tråden og var med både i sjov og alvor. Alle vore medarbejdere er frivillige. Møder én aften om ugen og rækker ud og hjælper. Så de fortjener noget ekstra – det gav I dem i går.
 

Elin Sandmand, Kompetancehuset Aarhus

Vi fik alle sammen stort udbyttet af kurset. Bare det at vide : du kan ikke gøre noget galt – og at det altid er bedre at hjælpe. Alt i alt – et livsgivende kursus – både i ordets bogstavelig, men også fordi du serverede kurset godt. Vi er nu ikke så bange for ”det der førstehjælp”.

 
Camilla Nielsen-Englyst, konsulent i DUI-Leg og VIrke
"Undervisning i førstehjælp er nødvendig - men nogen vil også lige lidt tør. Men de frivlillige i DUI fik sig en anderledes og underholdende oplevelse, da Henning Dons meget pædagogisk og ikke mindst humoristisk rustede dem til at kunne håndtere dagligdags førstehælp. Vi takker - og vi ses igen!"
 
Peter Raun, Filialchef
Stor tak til dig for en god aften til vores kursus i førstehjælp.  Der var en rigtig god tilbagemelding på det, fra alle i går.
På gensyn til næste år.
 
Tina Iversen:
Jeg har været glad for den frie form som kurset blev afholdt i. Henning Dons formåede, at fastholde os og fange vores interesse. SUPER!
 
Jeppe Hansen, Overlæge:
Fantastisk, dejligt humørfyldt.
 
Camilla Sarantaris, ledelsessekretær:
Det var hyggeligt at møde dig. Jeg fik rigtig mange tilbagemeldinger efter kurset, og folk var meget begejstrede. Så tak for det.
 
Rikke Falkiær Skydsgaard, Sygeplejerske
Meget levede og inspirerende. Fik gjordt potientielt kedeligt stof spiseligt og brugbart.
 
Karin Marker, Ledende oversygeplejerske,
Meget inspirerende underviser, med gode eksempler fra hverdagen.
 
Line Nielsen, butiksleder
TOP! Det er fedt med en underviser der er frisk og meget engagerede og inspirerende.
 
Anette Jeberg, forstander:
Tak for nogle hyggelige dage med god stemning og læring. Skønt at kunne komme hjem med en god energi. Ja, tro det eller ej? Jeg var nærmest helt "høj" og opløftet, da jeg kørte hjem den sidste dag.
 

Maja Rettrup Andersen, Dansk Røde Kors' Asylafdeling

Vi var meget glade for dit oplæg. Jeg synes, det ramte lige præcis det, vi havde talt om; masser af energi, gode fif og rigtig god inspiration. Jeg har fået flere meget tilfredse tilbagemeldinger, hvilket er dejligt - også for mig som arrangør. Så mange tak for det!
 

Britta Thorsboe:

Tak for et godt kursus. Og for din måde at undervise på. Bliv endelig ved med det. Det er du skabt til.
 
Lars Frederiksen:
Et virkeligt inspirerende og lærerigt kursus med en form, der giver alle på holdet en lyst og engagement til at deltage 100 % ..at få os til at leve ind i processen - vi er selv en del af forløbet. Det er ikke lige meget, hvem der er underviser. Her har vi fået valuta for pengene, en rigtig god form i pædagogikken, hvor alle var med. Forventningerne er blevet indfriet til fulde fem.
 

Vibeke Frøslev, ledende sekretær:

Det var rigtig dejligt med ny inspiration og god humor. Utroligt, at du altid kan være så veloplagt, også overfor en gruppe mere eller mindre arbejdstrætte medarbejdere. Jeg har hørt dig før på Glostrup på en temadag sidste år, og også der var du et dejligt, opkvikkende indslag på en dag, hvor ikke alle "optrædende" var lige morsomme at høre på!
 
Anne Larsen, manager:
Jeg har været glad for at stifte bekendtskab med Henning og hans undervisningsform. Han er et sjældent menneske og en stor personlighed.
 

Helle Dalstrøm:

Den undervisningsform, Henning Dons har givet, gør, at jeg og andre er med hele tiden. Der skal være plads til lidt sjov og grin.


Bettina Hansen, sygeplejerske:
Inspirerende underviser. Super godt og spændende kursus. TAK...
 
Gert Sørensen, områdeleder:
Uformel og underholdende undervisning på et plan, hvor alle kunne være med. Rigtig god underviser.
 
Bettina Rasmussen, lærer:
Tak for et godt og levende kursus. Jeg har smilet hele vejen hjem... ...
 
Kathe Graahede:
Jeg synes, at det har været en virkelig god undervisning. Den har været kreativ, alsidig, underholdende, lærerig og informativ. ”Jeg har fået troen på, at det er værd at blive ved at kæmpe for sin sag + andres”. Anderledes og utraditionel undervisning på en positiv måde, som ”fanger” og giver lyst til at arbejde energisk med stoffet.

Else Frederiksen, sosu-assistent:
Henning Dons er god til fastholdelse i stoffet. Humoristisk og "et frisk pust”. Virker utroligt velfunderet og velforberedt. Evner at afbryde, inden samtale i gruppen/ pjatten el. lign. tager overhånd. Overholder aftaler. God instruktør.


Jane Koldbech, sygeplejerske:
Henning Dons er en levende underviser, der på en interessant, pædagogisk og dejlig måde har formået at gøre stoffet spændende. Især glad for holdningsdrøftelserne – givet meget stof til refleksion og ideer til afprøvning hjemme på arbejdspladsen.


Ninna Melby-Eriksen, pædagog:
Henning Dons er en kanondygtig og ultra-engageret underviser, der kender sit stofområde - aldrig kedelig!


Linda Munk Nielsen, Parkering København

Tak for et rigtig godt kursus. Jeg fik mange ting med hjem, og nu håber jeg, det lykkes at bruge det, så min lille afdeling kommer til at køre godt


Charlotte Vangsgaard, ledende lægesekretær

Tak for et veloplagt foredrag her på Gentofte hospital i tirsdags. Det var rigtig dejligt at få grinet - og tænkt efterfølgende.


Ellen Tveti, hjemmehjælper:

Det har været et meget levende kursus, og Henning var en "kanon" underviser.
 
Dorrit Jensen:
Afvekslende, inspirerende, der blev skabt en god atmosfære, spændende - holdt os til ilden.
Var meget skeptiske i starten, da jeg ikke har været præsenteret for den form tidligere. Meget godt at blive aktiveret. Godt, det ikke kun var gruppearbejde, med kedelige spørgsmål + fremlæggelse.

Jacob Hougaard, pædagog:
Tak for en god uge, det har været spændende og lærerigt. Hold fast i din måde at undervise på, den er levende og sjov og gør, at man kan holde koncentrationen.
 
Susanne Alsing, SAS Commuter:
Jamen altså, hvor du får ros fra de andre sikkerhedsrepræsentanter her fra teknisk afdeling, der er på kursus hos dig! Ja, jeg skal love for, at du er blevet en efterspurgt herre........... de kommer rendende alle sammen og vil have kurser med ham der Dons!!! Så jeg må hellere komme i gang med nogle tilmeldinger her til foråret........... det glæder mig, at kurserne er blevet en succes !!
 
Marianne Ern:
Jeg nød at være på dit kursus... det var en meget levende måde at holde kursus på..
 
Claus Petersen, koordinator:
Jeg har været glad for underviserens positive, medlevende, inddragende og især humoristiske metoder.
 
Ingelise Jensen:
Den inspirerende undervisningsform, som Henning Dons står for, holder en vågen, nysgerrig og sætter tanker og inspiration i gang. Vi har haft et godt hold, hvor vi har fået udvekslet meninger – hørt på hinanden og inspireret hinanden til brug hjemme i hverdagen.
 
Anette Simoni:
Helt i top (lige til et 13 tal) meget engagerende og medrivende form, som gjorde forholdsvist tørt stof til spændende stof. Eminent! Hver enkelt blev så godt rustet, netop på grund af undervisningsformen og underviserens store menneskekendskab.
 
Per Madsen:
Henning Dons er en underholdende underviser, rigtig god til at holde en til emnet, jeg sad ikke og faldt i søvn. Sjovt at være på kursus - og et overraskende godt kursus.
 
Kirsten Nobel, kunstner:
Humoren fra Hennings side virker oprigtig og integreres ubesværet i det faglige stof, som herigennem forekommer mere levende. Der forekommer ingen "spildsnak". Alle tilsyneladende "løse" ender har et formål eller får en berettigelse ved at blive samlet i helheder. Hennings store engagement har desuden en fængslende virkning.
 
Helle Jørgensen, gruppeleder:
Henning Dons alternative indfaldsvinkel og tankeigangsættende provokerende undervisningsform.
 
Mariann Hansen:
Mine forventninger til kurset blev vendt 180 grader til det positive, så min interesse og opmærksomhed har været 100% alle 5 dage.
 
Hasse Hallquist, overskolelærer:
Jeg har især været glad for kursuslederens facon, tonen og niveauet.
 
Tina Anthony:
GO´underviser! Levende, formidlende og god til at inddrage alle.
 
Flemming Huus, skoleinspektør:
Dejligt, at deltagerne på holdet har været inddraget og været aktive. Jeg har ikke kedet mig.
 
Inge-Birthe Øbro:
Undervisningsformen er dejlig fri på en letforståelig måde.
 
Yvonne Borgholt, sosu-assistent:
Henning - det har været et spændende kursus, som du har en stor ære for. Dejligt ,at du også tager ting op, der rører sig i tiden. Der har været en rød tråd igennem hele kursusforløbet.
 
Bente Jørgensen, ekspeditionssekretær:
Undervisningen har foregået på en noget utraditionel måde, som har bevirket, at det lidt tørre stof har været spændende.
 
Michael Valsted:
Først tak for et fremragende luksuskursus i arbejdsmiljø og sikkerhed. Jo, du er en "mægtig ørn på din scene" og god til at give stof til eftertanke....
 
Jan Busk, driftleder:
Meget god, rigtig dygtig faglig, har evnen til at få alle med.
 
Martin Rance, Quality Controller:
Dygtig til at holde undervisningen interessant og spændende. Meget humoristisk som er med til at gøre kurset sjovere og mere interessant.
 
Camilla Baggesgaard, stewadesse:
Det hara været spændende, Henning Dons har formået at gøre kurset spændende, tiltrods for en del tørt stof, som lovgivning, direktiver o.s.v.
 
Peter Resting, flyvechef:
Har gjort sit yderste for at gøre et tørt stof levende :-) godt arbejde, god underviserstil.
 
Pernille Dyreborg, manager charter services procedures:
Engageret og meget vidende samt levende og inspirerende form. En meget pædagogisk og inspirerende instruktør, stor ros til Henning.
 
Klaus Høeg, flyvechef/basechef,
Dynamisk, med nye pædagogiske vinkler og måden at formidle budskaber på.
 
John Rosasco, flyvechef:
Meget engageret og flotte pædagogiske præstationer.
 
Janne Sødring, director inflight business:
En dejlig anderledes pædagogisk undervisningsform.
 
Tore Sørensen, Oversygeplejerske:
Henning Dons evne til at gør "tørt" stof spændende og hans fantastiske evne til at fastholde vores opmærksomhed.
 
Peter Sannemann, afdelingsleder:
Henning er en inspirerende og faglig kompetent konsulent.
 
Sussi Lysholm, SOSU-assistent:
Det har været inspirerende, at blive undervist at en så engageret underviser, som Henning Dons er.
 
Lea:
Hennings måde at undervise på er aldrig kedelig, han underviser på en måde, så man lytter og det sidder virkelig fast...